Ședințe foto

Oricând, oriunde, în orice condiții. Trimite-mi un mesaj cu ce îți dorești și stabilim împreună cum putem pune totul în scenă.

Ești interesat de serviciile mele?

SFATURI UTILE

M-am gandit să vă dau niște sfaturi generale legate de fotografie dar până la urmă cred că vor fi niște concluzii adunate din multitudinea de situații la care am luat parte de-a lungul timpului pe care ar trebui să le aveți în vedere atât atunci când programați evenimentul cât și pe parcursul evenimentului. 

Scapă de grija lucrurilor mărunte în ziua nunții. Sigur va fi cineva de încredere prin preajmă care va fi fericit că te ajută ca tu să te poți bucura de acele momente unice. 

Acordă timp și mai multă importanță amintirilor tale. Deseori, prinși de febra "organizării perfecte", mirii renunță la o fotografie cu părinții sau o mini ședință foto între momentele principale. 

Obiceiurile ar trebui păstrate doar dacă voi simțiți asta. Ținând cont că este obicei și nu lege, acesta îl vei face cum crezi și cum simți tu. Astfel vei evita situațiile stânjenitoare.

La orice nuntă apar situații neprevăzute, nu ți se întâmplă toate numai ție. Ține cont de asta și tratează totul cu calm pentru că dacă nu amplifici momentul, s-ar putea să treacă neobservat pentru ceilalți.

Încearcă să rezolvi cât mai multe treburi din timp astfel încât ziua dinaintea nunții să fie dedicată relaxării. Te așteaptă o zi și o noapte destul de agitate și pline de emoții și trăiri. Nu cred că ai vrea să le ratezi din cauza oboselii.

Dacă vrei ca un moment din nuntă să fie surpriză, trebuie să ții cont că dacă este surpriză pentru toată lumea, s-ar putea ca în timp să nu fie una plăcută. Discută dinainte cu cei care se ocupă de amintirile tale astfel încât ei nu vor fi surprinși și vor trata momentul așa cum trebuie.

  • +40 753 160 160
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spune-le și prietenilor tăi!