Servicii oferite

Aici găsești o listă cu serviciile pe care le ofer și detalii despre acestea. În cazul în care nu regăsești pe listă serviciul pe care îl cauți, aștept să îmi scrii. Sunt deschis și nu spun "nu" proiectelor îndrăznețe.

Fotografie de nuntă
 

Rețeta unei fotografii perfecte are două ingrediente principale: subiectul și fotograful. De fotografiat mă ocup eu, dar nu pot face minuni fără tine. Așa că pentru o bună colaborare, va trebui să ne cunoaștem, să stăm puțin de vorbă și de ce nu, să ne împrietenim, măcar cât să trecem podul (de flori) împreună.


Fotografie de botez
 

La fel ca nunta, botezul este un moment foarte important în viața fiecăruia dintre noi. Există însă niște diferențe majore: momentul e irepetabil (în cadrul nunții e discutabil) iar personajul principal o să se bucure cel mai devreme peste câțiva ani doar de aceste amintiri, pe care le vom construi împreună: părinți și fotograf deopotrivă.


Ședințe foto
 

E bine să ai în minte că nu e nevoie de vreo ocazie specială ca să apelezi la un fotograf. Poate fi o zi oarecare, cu lumină bună, ploaie sau soare, o zi în care să fii tu în fața obiectivului iar eu în spatele lui. Scrie-mi negreșit când simți că acea zi se apropie!


Fotografie comercială
 

Orice ai vinde, te ajut eu să vinzi și mai bine! Știm cu toții că o imagine bună face cât o mie de cuvinte. Pentru că nici o campanie de promovare nu seamănă cu cealaltă, detaliile le stabilim împreună în urma unei discuții.

Servicii oferite
  • +40 753 160 160
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spune-le și prietenilor tăi!