Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/andreifo/public_html/templates/yoo_showroom/layouts/com_content/article/default.php on line 19

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/andreifo/public_html/libraries/cms/application/site.php on line 272

5 motive (ne)serioase ca să NU mergi la Târg

on .

Andrei Fotograful

Nu îmi place să merg la târguri. Cum ce târguri? Păi, între 12 și 14 februarie vor fi două târguri de nunți în Suceava: Trend Mariaj şi Târgul de Nunţi Bucovina. NU VOI FI ACOLO!
Și te sfătuiesc să nu te duci nici tu. De ce să nu te duci? Găsește un motiv, eu am cinci...

  • Primul motiv: dacă se adună toţi la un loc, în caz de atentat nu vei mai găsi nici un fotograf în Suceava! Prefer să fiu cel care voi duce secretele meseriei mai departe.

  • Al doilea motiv: nu vreau să se bată două mirese pentru singura mea dată disponibilă aşa cum au făcut-o anul trecut pentru o rochie.

  • Al treilea motiv ar fi ofertele. Eu nu îţi dau bani ca să-ţi fotografiez nunta. Dar îţi ofer valoare mai mare decât preţul pe care-l plăteşti. Tu decizi dacă vrei să cumperi ceva ieftin care să te coste mai mult sau ceva scump care să te coste mai puțin.

  • Motivul cu numărul patru ar fi că nu sunt tocmai ieftin. Sincer să fiu, nu știu cine e "ieftin" ăsta. Tot ce am auzit despre el mi-a povestit prietenul meu "bun" care a spus că "ieftin" e prostuț și e respins de toată lumea. Pentru că "ieftin" și "bun" nu sunt prieteni, am preferat să rămân prieten cu "bun" pe care îl știu de o viață.

  • Ultimul motiv ar fi că au pus și ei târgul de nunți exact de Ziua Îndrăgostiților ... asta e prea de tot! Iubita mea e foarte înțelegătoare de obicei, chiar dacă sunt la nuntă de ziua ei sau la o ședință nud cu o domnișoară, de aniversarea noastră ... Dar să-i spun că merg la târgul de nunți de Ziua Îndrăgostiților înseamnă să mănânc rece tot sezonul!

Dacă totuși vrei să știi cum e la târgul de nunți, știu eu pe cineva care merge. Vezi aici!

P.S. Chiar dacă nu merg la târg, ți-am pregătit totuși o surpriză...tot ce ai de făcut e să-ți ceri iubita/iubitul (în caz că el se hotărăște mai greu) și apoi să accesezi acest link. E simplu!

Cu drag,
Andrei Fotograful

×

Un Like mic m-ar ajuta!
Fac cinste!